В'ячеслав Чаус висловився про конфлікт між гілками влади у Чернігові

Начальник Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус назвав співпрацю між Чернігівською міською радою і Чернігівською міською військовою адміністрацією непростою. 

2 січня відбулася зустріч В'ячеслава Чауса з журналістами. Окрім поточної ситуації в області та підсумків роботи за минулий рік, очільник ОВА відповів на численні запитання представників медіа.

— Якби ви оцінили співпрацю між Чернігівською міською радою і Чернігівською міською військовою адміністрацією і яка роль в цьому Дмитра Брижинського (очільника міської військової адміністрації)? — запитав у керівника ОВА чернігівський журналіст Павло Солодовник.

Начальник Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус:

Рівень співпраці Чернігівської міської ради й Чернігівської міської військової адміністрації схарактеризую як непростий. Дуже погано, що ця взаємодія, яка могла на старті бути ефективною і корисною насамперед для громади між міською адміністрацією і міською радою, переросла в протистояння. Хоча у нас ворогів і немає, бо для всіх нас є спільний ворог... Я розумію тут і Брижинського, який керував обороною міста Чернігова. Я його особисто бачив три-чотири рази на день. Саме під його керівництвом і завдячуючи нашій територіальній обороні, Першій танковій, іншим підрозділам, встояв Чернігів...

Детальніше — у відео.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?